PLAYMOBIL City Action Brandweer terreinwagen met waterkanon – 9466

Product: Brandweer terreinwagen met waterkanon – 9466
Producent: Playmobil
Adviesprijs: €42,99,-
Pegi: 4
Winkel: Bol.com

Verkooptekst fabrikant:
Omdat de PLAYMOBIL® brandweer een breed scala aan toepassingen heeft, hebben brandweerlieden ook veel voertuigen nodig. Gelukkig is de robuuste terreinwagen nu beschikbaar. Een vrachtwagen ging de sloot in, maar de chauffeur van de terreinwagen heeft het al ontdekt en trekt de kraan eruit. In een mum van tijd is de vrachtwagen weer op de weg gezet. Je ziet, geen probleem voor de PLAYMOBIL® brandweer! De terreinwagen is uitgerust met leuke licht- en geluidseffecten.
Met kabellier, vuurdovend schuimkanon en licht en geluid (3 x 1,5 V AAA batterijen vereist). Kan worden gecombineerd met de waterpomp van art.nr. 9468 Brandweerteam met waterpomp.

Product recensie:
Met afneembaar dak. De brandweerauto is te combineren met item #9468 brandweerteam met waterpomp
Nadat het dak is verwijderd, kunnen twee figuren in het voertuig geplaatst worden. 1 figuur, 1 voertuig en accessoires. Met deze 4×4, uitgerust met een waterslang (9466), kan de brandweerman van PLAYMOBIL City Action overal ingrijpen. Zelfs moeilijk terrein is geen obstakel! Deze krachtige PLAYMOBIL City Action brandweer terreinwagen is uitgerust met een werkende lier en een schuimkanon. Til het dak van de cabine op en installeer tot 2 figuren. Activeer de sirene en het zwaailicht en vertrek vliegensvlug naar de plaats van de brand. Verbind de manuele waterpomp uit de set «PLAYMOBIL City Action 9468 Brandweerteam met waterpomp» met de terreinwagen zodat de spuitslag écht water spuit. PLAYMOBIL City Action 9466 bevat 1 figuur, 1 terreinwagen en accessoirs zoals gereedschap en een radio. Om het zwaailicht en de sirene van de 4×4 te doen werken, heb je 3 AAA-batterijen nodig (niet inbegrepen).