PLAYMOBIL City Action Wiellader – 70445

Product: Wiellader – 70445
Producent: Playmobil
Adviesprijs: €34,99,-
Pegi: 3
Winkel: Bol.com

Verkooptekst fabrikant:
Voor het laden en transporteren van zware goederen maken de slimme bouwvakkers gebruik van de wiellader. Er moeten wat zware stenen worden verwijderd, de wiellader is hier perfect voor. De bouwvakker rijdt het zware voertuig langzaam naar de grote stenen. Nu moet hij de laadbak laten zakken en voorzichtig de stenen oppakken, de laadbak optillen en wegwezen.

Product recensie:
Deze set bevat een Playmobil speelfiguur, een wiellader met laadbak en aanhangerkoppeling en 3 stenen om weg te scheppen. De motorkap kan worden geopend. Voor vlijtige bouwvakkers: Playmobil wiellader met aanhangerkoppeling, steenbrokken als laadgoed, 1 graafgids en accessoires voor detailgetrouw naspelen. Opklapbare motorkap, open cabinedak voor het plaatsen van de figuur, stuur via de middenas, in verticale positie vastklikkende hefarm. Set speelfiguren voor kinderen vanaf 5 jaar: optimaal voor kinderhanden door de op de leeftijd afgestemde grootte en aangenaam gevoel met afgeronde randen
Dagelijks bespeelbaar: handleiding voor het opbouwen samen met de ouders (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). Hoogwaardige kwaliteit en robuust design. Reiniging van de onderdelen (zonder stickers) onder stromend water zonder chemische. Inhoud: 1 x Playmobil City Action wiellader, 25-delige speelfigurenset met handleiding: 1 wiellader, 1 figuur, 23 accessoires, materiaal: kunststof, l x d x h: ca. 33×12,5×15,5 cm, gewicht: 537g, 70445.