VTech Zoef Zoef Dieren – Dierenboot Activity-Center

Product: Dierenboot Activity-Center
Producent: Vtech
Adviesprijs: €42,50,-
Pegi: 1
Winkel: Bol.com

Verkooptekst fabrikant:
Hijs het anker en ga op een leerzaam avontuur met de Dierenboot! Druk op de toetsen en maak spelenderwijs kennis met dieren, voorwerpen, kleuren en meer. Druk op de knipperende lantaarn, koppel de kajuit los van de boot en plaats de dieren op de PlayZone-locatie om vrolijke reacties te horen. Druk op de knipperende lantaarn om vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en melodietjes te horen. Plaats de dieren en de visser op de PlayZone-locatie om vrolijke zinnetjes, dierenweetjes en grappige geluiden te horen. Druk op de 3 interactieve toetsen om kennis te maken met voorwerpen en kleuren én om een leuk zoekspelletje te spelen. De kajuit kan van de boot losgekoppeld worden om nog meer vrolijke reacties te horen
Plaats een Zoef Zoef Dier (apart verkrijgbaar) op de Magische Sensor en luister naar de vrolijke reacties. 15 melodietjes en 3 gezongen liedjes. Nederlands gesproken. Stevig en duurzaam design. Aan/Uit-volumeschakelaar. Automatische uitschakeling. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Product recensie:
Deze set van vtech zoef zoef dieren is nog niet zo lang op de markt. Ga op een leerzaam avontuur en maak kennis met dieren, voorwerpen, kleuren en meer. Koppel de kajuit los voor nog meer speelplezier. De PlayZone-locatieen interactieve toetsen activeren vriendelijke zinnetjes en vrolijk gezongen liedjes die de taalontwikkeling stimuleren. Het spelen met de dieren, het drukken op de toetsen en het bewegen van de onderdelen draagt bij aan de ontwikkeling van de motorische vaardigheden. Grappige geluiden, vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes en de beweegbare onderdelen en accessoires prikkelen de fantasie en moedigen het spelen van rollenspellen aan.