PLAYMOBIL City Action Figurenset schoonmaakteam – 71434

Product: Figurenset schoonmaakteam – 71434
Producent: Playmobil
Adviesprijs: €11,04,-
Pegi: 4
Winkel: Bol.com

Verkooptekst fabrikant:
Om onze straten en wegen veilig te houden voor iedereen, moeten ze regelmatig worden schoongemaakt. Het PLAYMOBIL Schoonmaakteam zorgt dat er geen bladeren en vuil zijn. Inclusief twee figuren en vuilnisbak om te duwen. Stap in de rol van je favoriete alledaagse helden met het geweldige PLAYMOBIL stadsschoonmaakteam. Dankzij hun belangrijke werk zorgen de mannen en vrouwen van het schoonmaakteam van de stad ervoor dat straten en paden schoon zijn en dat mensen en dieren veilig kunnen bewegen. Met harken, bezems en bladblazers wordt het pad vrijgemaakt van bladeren en takken. Met de kleine kar en de vuilnisbak kunnen de bladeren gemakkelijk worden afgevoerd. De realistische PLAYMOBIL City Life sets nodigen kinderen uit om spannende alledaagse situaties na te spelen met veelzijdige functies en charmante personages. Een geweldig cadeau of souvenir voor actieve kinderen van 4 jaar en ouder.

Product recensie:
Dit is een nieuwe set van Playmobil en nog niet zo lang op de markt. Speel met de Playmobil City Action schoonmaakteam figurenset en maak samen met het schoonmaakteam de wegen schoon. PLAYMOBIL-nr. 71434. Laat met de Playmobil City Action schoonmaakteam figurenset zien dat je graag de straten en wegen veilig wil houden door deze schoon te maken. Je gaat samen met het schoonmaakteam aan de slag en zorgt ervoor dat de wegen vrij van bladeren en vuil zijn. De set bestaat uit twee figuren en een vuilnisbak die ze voor zich uit kunnen duwen. Wanneer je met de Playmobil City Action schoonmaakteam figurenset speelt, stap je in de rol van je favoriete alledaagse helden. De mannen en vrouwen van het schoonmaakteam zorgen ervoor dat de straten en paden schoon zijn zodat mensen en dieren zich veilig kunnen bewegen. Het schoonmaakteam gaat aan de slag met harken, bezems en bladblazers. Met de kleine kar en de vuilnisbak kun je de bladeren gemakkelijk afvoeren.
Je kunt een actief kind verrassen met deze realistische speelset. Kruip in de huid van je favoriete alledaagse helden met het geweldige PLAYMOBIL stadsreinigingsteam. Dankzij hun belangrijke werk zorgen de mannen en vrouwen van de stadsreiniging ervoor dat straten en paden schoon zijn en dat mensen en dieren veilig kunnen bewegen. Met harken, bezems en bladblazers wordt het pad vrijgemaakt van bladeren en takken. Met het kleine karretje en de vuilnisbak kan het blad gemakkelijk worden vervoerd. De realistische PLAYMOBIL City Life sets nodigen uit tot het naspelen van spannende alledaagse situaties met veelzijdige functies en liefdevolle personages. Een geweldig cadeau of attentie voor actieve kinderen vanaf 4 jaar.