Rupsje Nooitgenoeg Houten Kleurenspel

Product: Rupsje Nooitgenoeg Houten Kleurenspel
Producent: Smallfoot
Adviesprijs: €31,95,-
Pegi: 3
Winkel: Bol.com

Verkooptekst fabrikant:
Welke kleur hoort waar? Met dit kleursorteer spel leren jonge fans van Rupsje nooitgenoeg spelenderwijs kleuren herkennen en sorteren. In dit spel moeten zes plaatjes worden ingevuld met behulp van een gekleurde dobbelsteen en de gekleurde speelstukken. Het is educatief speelplezier dat in twee variaties kan worden gespeeld, en naast het trainen van kleurherkenning, traint het ook de fijne motoriek! Het massief houten bord heeft aan beide zijden hoogwaardige prints en kan samen met al het andere spelmateriaal in de jute tas worden opgeborgen. Ideaal voor als je onderweg bent.

Product recensie:
Je krijgt dit product in een zak, waar je alles kunt bewaren. Het is mooi stevig hout, en de blokjes zijn ook prima op formaat voor kinderhandjes. Heel erg leuk spel om bezig te zijn met het leren (her)kennen en sorteren van kleuren.
Het spel bestaat uit 6 verschillende afbeeldingen die compleet moeten worden gemaakt met behulp van kleine gekleurde blokjes en twee kleurendobbelstenen. Mooi voorbeeld van spelenderwijs leren! Een bekend en populair spel van de Rupsje Nooitgenoeg collectie. Met dit 95-delige kleursorteer spel leren kinderen kleuren (her)kennen en sorteren. Door met de dobbelsteen te gooien en de juiste kleur te zoeken maak jij de plaatjes compleet. Een mooi voorbeeld van spelenderwijs leren!
Behalve leerzaam is het ook goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek. Het spel bestaat uit 6 verschillende afbeeldingen (op 3 houten plankjes), gekleurde houten blokjes en 2 kleurendobbelstenen. Het spel kan bewaard worden in de bijgeleverde handige opbergzak.