LEGO Friends Iglo vakantieavontuur Camping Set – 41760

Product: Iglo vakantieavontuur Camping Set – 41760
Producent: Lego Friends
Adviesprijs: €49,99,-
Pegi: 8
Winkel: Amazon

Verkooptekst fabrikant:
Kinderen van 8 jaar en ouder kunnen eindeloze verhalen bedenken met dit leuke LEGO Friends Iglo vakantieavontuur (41760) speelgoed in winterthema. Eerst bouwen ze de koepel van de iglo en de ijsscène. Daarna kunnen ze verschillende verhalen naspelen terwijl Paisley, haar kleine zusje Ella en vriendin Aliya tot rust komen in het berglandschap. De hardwerkende Aliya en de verlegen Paisley kijken samen hoe Ella speelt met de 2 sledehonden. De koepel kan open, zodat kinderen het knusse interieur kunnen verkennen. Deze LEGO Friends set met mini poppetjes en speelgoed dieren figuren heeft ook een zithoek, een lichtsnoer, een vuurplaats en een stoombad voor nog meer rollenspellen in de sneeuw. Voor digitaal plezier kunnen kinderen de LEGO Builder app gebruiken. Hiermee kunnen ze inzoomen en hun modellen in 3D draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden. LEGO Friends sets laten kinderen nieuwe vrienden maken, leuke locaties ontdekken en levensechte avonturen naspelen, en zijn fantastische cadeaus voor kinderen, meisjes en jongens. Afmetingen: de iglo is ca. 10 cm hoog, 14 cm breed en 13 cm diep. Bevat 491 onderdelen.

Product recensie:
Zet je schrap voor een onvergetelijk winteravontuur met de LEGO Friends Iglo vakantieavontuur speelset. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen hun verbeelding de vrije loop laten gaan, terwijl ze de iglo en ijsscène bouwen. Met Paisley, Ella en Aliya mini poppetjes kunnen ze talloze verhalen naspelen in het betoverende berglandschap. De iglo opent om een knus interieur te onthullen waarin kinderen verschillende rollenspellen kunnen spelen. De set bevat ook twee sledehond figuren die zorgen voor extra plezier in de sneeuw. Met behulp van de LEGO Builder app kan elk model tot leven komen in 3D, waardoor het spel nog interactiever wordt. Deze duurzame LEGO Friends set stimuleert creativiteit, is veilig om mee te spelen en gaat lang mee. Het perfecte cadeau voor elke jonge ontdekkingsreiziger!. Stimuleert de creativiteit en het inlevingsvermogen door verschillende rollenspellen te spelen. Zorgt voor urenlang speelplezier met een uitdagende bouwervaring en vele accessoires.
Biedt educatieve waarde door het aanleren van constructievaardigheden en ruimtelijk inzicht tijdens het bouwen. Neem kinderen mee op een mooie sneeuwreis met deze LEGO Friends iglo vakantieavontuur speelset met iglo glamping koepel, 3 mini poppetjes en meer.