Game: Park Beyond

Spel: Park beyond
Console: Xbox Series X, Playstation 5, windows, xbox serie x
Uitgever: Bandai Namco
Pegi: 7
Adviesprijs: €34,95,- (afhankelijk van game console)
Winkel: Bol.com / Amazon

Verkooptekst fabrikant:
In Park Beyond voor de PlayStation 5 kan zelfs de zwaartekracht je er niet van weerhouden je droompark te ontwerpen! Duik in de in scène gezette campagne en leer de basis van het bouwen en beheren van pretparken. Ontwerp adembenemende attracties dankzij onze intuïtieve en gebruiksvriendelijke editor voor achtbanen en daag de zwaartekracht uit met onze verschillende modules. Het succes van je parken ligt in jouw handen. Werf personeel, beheer je werknemers, hou een oogje op de verschillende dichtheidskaarten, bekijk de meningen van bezoekers en neem de maatregelen die nodig zijn. Ontwerp in alle vrijheid dankzij de zandbakmodus. Als je je creativiteit geen enkele grens toestaat, selecteer dan de optie onbeperkte middelen en ontwerp je droompark! En als je hart sneller gaat kloppen van nauwgezet beheer, kun je alles opfleuren door zelf de doelen, het startbudget en de kaart te kiezen. Laat je creativiteit de vrije loop! Deel je ontwerpen met de hele wereld of download die van de gemeenschap. Volg een in scène gezette campagne om de droom te beleven van elke architect van parken
Via acht opwindende missies kunnen beginnende spelers de basis leren van het bouwen en beheren van pretparken, terwijl gevorderde spelers van dit genre de avonturen kunnen volgen van de excentrieke Phil en zijn team waarbij ze de obstakels die door de meedogenloze zakenman Hemlock op hun weg zijn geplaatst moeten overwinnen. Kies voor vrijheid met de zandbakmodus. Heb je dorst naar vrijheid? Ontdek de zandbakmodus: leer snel de basisbeginselen van de game in het verkenningspark, of ontwerp je eigen beheeruitdaging en ontwerp je droompark in een van de 13 andere beschikbare kaarten. Creativiteit is je enige limiet! Het concept van impossificatie gaat uit van een heel eenvoudig idee: en als je je nu eens kon losmaken van de verplichtingen van kosten, zwaartekracht en technologie? Kies je attracties, achtbanen en winkels en drijf je fantasie tot het uiterste. Met impossificatie kun je de waanzinnigste attracties die ooit zijn ontworpen maken: een draaimolen met meerdere verdiepingen die alle natuurwetten tart, of anders een kanon dat de wagentjes door de lucht voortstuwt. Zoek en selecteer de juiste info om je beheer te optimaliseren. Bouw verkooppunten om je winst te vergroten, gebruik er impossificatie bij, let op de trends en pas je prijzen aan om steeds meer bezoekers aan te trekken. Werf personeel, beheer je werknemers, hou een oogje op de verschillende dichtheidskaarten en doe wat nodig is om van je park een onvergetelijke ervaring te maken zodat je je bezoekers zin geeft om met een onbetaalbare herinnering huiswaarts te gaan.

Product recensie:
We hebben deze game gespeeld op de Playstation 5. Je kan lekker je eigenpark helemaal inrichten zoals jij het wilt. Het is een zeer uitgebreide game waar je onwijs veel keuzes hebt. In Park Beyond ben je de creatieve geest achter een reeks pretparken, een Visioneer! Je bent een combinatie van maker, manager en ontwerper, alles in één. Je bent verantwoordelijk voor elk aspect van het ontwerpen en beheren van succesvolle pretparken. Als creatieve vormgever van het park kun je helemaal losgaan! Bouw waanzinnige loopings voor een unieke achtbaan om jonge waaghalzen te trekken, onderzoek spannende vlakke attracties voor volwassenen of zet vrolijke, schattige vlakke attracties neer voor gezinnen. Maar je kunt alles ook naar een hoger niveau tillen met geweldige modules die je park een unieke flair geven. Je kunt zelfs nog verder gaan en terreintools gebruiken om bergen voor je achtbanen te maken of een omgeving voor je attracties creëren met het modulaire bouwsysteem. Hiermee kun je razendsnel groeperen, opslaan en dupliceren! Als parkmanager ontdek je hoe je je bezoekers tevreden houdt en de plaatsing van je attracties, prijzen en winkels perfect afstemt op elk soort publiek. Gasten moeten ondersteund worden door gespecialiseerd personeel dat jij aanneemt en aanstuurt. Je mag ook beslissen of je met je park binnen de meer aardse en realistische kant van de pretparkwereld wilt blijven of dat je die grenzen achter je laat op zoek naar winst! Krijg meer inzicht in de complexe dynamiek van het bezoekersplezier met behulp van krachtige heatmap-tools waarmee je hun ervaring nauwkeurig kunt afstemmen in jouw voordeel. Tot slot heb je als hoofdontwerper de onbegrensde vrijheid om elk aspect van je pretpark aan te passen. Versier je park, maak themagebieden en gebruik de bijna eindeloze mogelijkheden om alles aan te passen. Creëer een aangename, gezellige ervaring voor bezoekers met sierlijke paden door leuke, speelse omgevingen die je kunt samenstellen met de duizenden thematische rekwisieten in de basisgame. Als je geen ervaring hebt als Visioneer, kun je al spelend leren in de Campagne-modus. Ben je meer een maker of een manager? Je Cloudstormer-collega’s leggen je precies uit hoe je het park perfect laat draaien. Werk met ze samen om parken aan te pakken die gerenoveerd moeten worden en wees de plannen van Cloudstormers grootste rivaal, Hemlock, te slim af. Welke van deze rollen je ook het meest aanspreekt, je kunt zelf kiezen hoe je wilt spelen in het speltype Sandbox. Hiermee kun je alle beperkingen opheffen door jezelf oneindig veel geld te geven of de noodzaak om nieuwe attracties te onderzoeken uit te schakelen. Maar je kunt je uitdagingen ook moeilijker maken door je startbudget te verlagen of door te eisen dat je elk nieuw stuk grond koopt dat je wilt gebruiken, als de ware pretparkmagnaat die je bent! Dus kom vandaag nog naar Park Beyond! Wat voor Visioneer je ook bent, dit wordt een pretparkervaring om nooit te vergeten!