Game: Klonoa Phantasy Reverie Series

Spel: Klonoa Phantasy Reverie Series
Console: PlayStation 4, box Series X, Nintendo Switch / lite / oled, Playstation 5
Uitgever:  Bandai Namco Entertainment Inc
Pegi: 7
Adviesprijs: €28,00,- (afhankelijk van game console)
Winkel: Bol.com / Amazon

Verkooptekst fabrikant:
Klonoa Phantasy Reverie Series is een compilatie van de twee afleveringen van de saga in een geremasterde versie. Klonoa is een 3D-platformspel. Ren, spring en versla vijanden die je in de weg staan ​​in deze klassieke platformgame.

Product recensie:
We hebben deze game gespeeld op de Nintendo switch en hebben er 30 uur over gedaan om het verhaallijn uit te spelen. Klonoa is een side-scrolling 3D-actiegamereeks waarvan de eerste titel in 1997 door Namco werd uitgebracht.
De game speelt zich af in een uniek universum, bevolkt door een reeks originele personages, en draait om de held Klonoa die op reis gaat om de wereld te redden. Ter ere van de 25e verjaardag van de eerste titel van de serie kondigen we de release aan van de Klonoa Phantasy Reverie Series, een geremasterde titel die zowel Klonoa: Door to Phantomile en Klonoa 2: Lunatea’s Veil bevat! De gamewerelden en gameplay-elementen blijven hetzelfde, maar de graphics hebben een upgrade gekregen. Ook kan de moeilijkheid worden aangepast om de games toegankelijker te maken voor nieuwe spelers. Speel deze nieuwe, verbeterde versie van Klonoa en maak een nostalgische reis terug in de tijd.