vtech – Marble Rush Rocket Set

Product: Marble Rush Rocket Set – Elektronisch M100E – Knikkerbaan
Producent: Vtech
Adviesprijs: €44,57,-
Pegi: 3
Winkel: Bol.com / Amazon

Verkooptekst fabrikant:
Bouw met 79 onderdelen, waaronder een raket met licht en geluid, een uitdagend parcours voor de knikkers en ga alleen of samen met vrienden en familie spannende uitdagingen aan! Lanceer de knikkers en zie waar ze naartoe vliegen, kijk hoe ze door verschillende doorgangen, trechters en bochten rollen. De coole licht- en geluidseffecten zorgen voor nog meer speelplezier! Inclusief 10 knikkers.

Recensie: Marble Rush Rocket Set – Elektronisch M100E – Knikkerbaan:
Een makkelijk op te bouwen knikkerbaan. De knikkerbaan voelt stevig en solide aan, precies wat je kan en mag verwachten van vtech. Bouw een uitdagend parcours voor de knikkers en ga alleen of samen met vrienden en familie spannende uitdagingen aan. Lanceer de knikkers en zie waar ze naartoe vliegen, kijk hoe ze door verschillende doorgangen, trechters en bochten rollen. De knikkers activeren coole licht- en geluidseffecten. Inclusief 79 onderdelen, waaronder een raket met licht en geluid. Inclusief 10 knikkers. De uitgebreide bouwhandleiding en de gekleurde bouwstenen maken het bouwen van de speelset eenvoudig. Combineer met andere Marble Rush speelsets voor nog meer speelplezier. Automatische uitschakeling. Met 30 verschillende onderdelen kunnen de tofste knikkerbanen worden gebouwd. Heb je een rijke fantasie? Dan bouw jij natuurlijk in een handomdraai een te gekke zelfbedachte knikkerbaan. Laat je verrassen door de geheime doorgangen, schakelaars en nog veel meer. De kleine knikkerbaan is een mooie startersset om kennis te maken met Marble Rush van VTech. Natuurlijk is deze set te combineren met de andere speelsets van Marble Rush. Deze prachtige knikkerbaan bestaat uit 75 verschillende onderdelen. Plaats de knikkers in de lanceerzone en laat de knikkers door de knikkerbaan rollen door de vlag te bewegen. Met de lanceerders van deze Marble Rush knikkerbaan kun je de knikkers horizontaal en verticaal lanceren. Luister naar de coole reacties wanneer de knikkers door de racket rollen. De snelle kraces kunnen beginnen: de interactieve kbaan zorgt met 79 onderdelen, een geluids- en lichtmodule en 10 MarBall (ballen) voor veel speelplezier. De raket reageert met grappige geluiden en lichtspellen wanneer een bal er doorheen rolt / launcherkanon om ballen in verschillende richtingen te katapulteren. Talrijke interactieve kogelbaanelementen, zoals een vlag of doelschijf, en de talloze opbouwmogelijkheden (op kleur gebaseerde handleiding incl.) maken altijd nieuwe spoorconstructies mogelijk. De opbouw en het spelen met de kogelbaan bevordert de motorische vaardigheden, creativiteit, ruimtelijk denken en het begrip van oorzaak en effect
Inhoud: 1 x VTech Marble Rush – Rocket Set M100 E / Duitse versie / leeftijd: 4-12 jaar / 2 x AA demobatterijen / inclusief verschillende montage-instructies / art. Nr: 80-542249.