BERG Buzzy Retro Skelter

Product: Skelter
Producent: Berg
Adviesprijs: €149,00,-
Pegi: 2 jaar
Winkel: Bol.com / Amazon

Verkooptekst fabrikant:
Met de Buzzy Retro Groen van BERG ga je terug in de tijd. Deze skelter combineert de looks van toen met de techniek van nu. Stijlvolle looks typeren deze skelter. Dit zie je niet alleen terug in de mooie retro kleur van het frame, maar ook in de details zoals de bruine handvaten en het bruine stoeltje en mandje. De witte banden maken deze Buzzy helemaal af.
Al vanaf 2 jaar kun je kiezen voor de Buzzy Retro Green, maar door het makkelijk te verstellen stoeltje, groeit deze skelter met je mee tot je 5 bent. De Buzzy is een veilige skelter waar je altijd op kunt rekenen. Dankzij de vier wielen is de skelter makkelijk onder controle en in balans te houden. Daarbij kun je ook rekenen op de schommelas en de superstille EVA banden. Deze banden zijn comfortabel, maar kunnen nooit lek gaan. Zo hoef jij je nergens door te laten tegenhouden.

Recensie berg skelter:
Een hele stevig en robuuste skelter voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Berg staat bekend om zijn kwaliteit en dat is te merken. Er zijn verschillende uitvoeringen in qua kleur maar ook in vorm. Hier trapt een 2 jarige makkelijk op weg, je kan zowel de stuur als het zadel verstellen. Hij fietst/trapt niet zwaar. Ze kunnen tegen een stootje wat ook erg fijn is. Het is een mooi afgewerkt product dat echt de prijs waard is. Overal is aangedacht, de ventielen dopjes draai je er niet zo maar af, de stuur lijnen die naar de wielen lopen breken niet zo snel af. De Berg Buzzy is nu ook verkrijgbaar als Berg Buzzy 2-in-1. Deze stabiele skelter met pedalen kan ook worden gebruikt als duw bouw tot, waarmee je met je kind eenvoudig en veilig onderweg kunt zijn. Met behulp van de duwstang kom je goed vooruit en houd je de controle over de skelter en het kind. Omdat de Buzzy bijzonder stabiel is, blijft hij altijd veilig rechtop staan, ook bij bewegende kinderen, obstakels en kleine oneffenheden. De Buzzy 2-in-1 kan dankzij de schakelbare vrijloop in twee standen worden gebruikt. In de pedaalstand kan het kind zoals bij een normale buzzy zelfstandig rijden. In de “push-“-stand zijn de pedalen uitgeschakeld, zodat de buzzy kan worden geschoven zonder dat de pedalen draaien. Tussen de twee stands kan eenvoudig worden geschakeld als de ring om de pedaalas naar links of rechts wordt gedraaid. Om veilig en gemakkelijk met de Buzzy 2-in-1 onderweg te zijn, is hij uitgerust met een gebruiksvriendelijk stuurslot. Als het wordt geactiveerd, kan het kind niet langer sturen, en de vader of moeder behoudt ongeacht de situatie de controle. Het stuurslot kan eenvoudig in- en uitgeschakeld worden als de bedieningspen op het kogelgewricht van de ene naar de andere kant wordt geschoven. De duwstang is eenvoudig in drie hoogtes verstelbaar. Samen met de comfortabele handgreep schuif je de Buzzy 2-in-1 op deze manier licht van A naar B. Als het kind zelf wil rijden, kan de duwstang in een handomdraai worden verwijderd. Daardoor wordt van een veilige, stabiele duwbouwto een leuke, stabiele skelter.

Merk:
Speelgoedmerk BERG staat bekend om haar hoge kwaliteit skelters en trampolines. Het Nederlandse merk is opgericht in 1985 en heeft zich op de kaart weten te zetten als een belangrijke speler op het gebied van trampolines. Alle producten van BERG worden zelf door de medewerkers ontworpen en ontwikkeld en worden onderworpen aan tests onder extreme omstandigheden. Onderstaande kernwaarden staan hierbij centraal. Ook wordt er veel rekening gehouden met duurzaamheid bij de productie en ontwikkeling van de producten. Zo doet BERG haar best om zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren, door aandacht te schenken aan het beperken van lak en kunststof. De restmaterialen worden uiteraard zoveel mogelijk gerecycled.