PLAYMOBIL City Life Sleepwagen met motor – 70199

Product: City Life Sleepwagen met motor – 70199
Producent: Playmobil
Adviesprijs: €74,95,-
Pegi: 4
Winkel: Bol.com / Amazon

Verkooptekst fabrikant:
Deze sleepwagen met knipperende lichten is dag en nacht in de weer. De chauffeur is net gebeld door een motorcrosser. Hij heeft pech met zijn motor en wil graag opgehaald worden. De sleepwagen komt hem snel halen en brengt hem samen met zijn motor naar huis.

Recensie playmobil City Life Sleepwagen met motor – 70199:
Een motor heeft een lekke band en ligt op de hoofdweg. We moeten de Playmobil sleepdienst bellen. Kom snel in actie met deze gave speelset! Een motor heeft een lekke band en ligt op de hoofdweg. We moeten de Playmobil sleepdienst bellen. De wegenwachter springt snel in de bestuurderscabine en rijdt naar de plaats van het pechgeval. Al vanop een afstand ziet hij de motorrijder aan de kant van de weg zwaaien. Blijkbaar werd de rijweg na een ongeluk niet goed schoongemaakt en heeft hij daardoor een lekke band. Geen probleem voor de flexibele sleepdienst. Met de speciale motorsteun kan de motorfiets gemakkelijk op de rijplaat worden gereden en daar worden bevestigd. Nu vertrekt hij snel naar de werkplaats voor de reparatie. Playmobil City Life sleepwagen met motor. In de coole nieuwe voertuigwereld van Playmobil zijn er veel praktische en veelzijdige voertuigen en gebouwen voor auto’s, vrachtwagens, motorfietsen en dergelijke. De speelset bevat twee Playmobil figuren, een sleepwagen met zwaailicht, lier en vouwplatform, een motor en vele andere extra’s. Het voertuig is RC-compatibel (kan uitlsuitend gecombineerd worden met art. 6914 RC module set 2,4 GHz combinatie met oudere RC-modules niet mogelijk)
De knop activeert het knipperlicht (2 x CR 2032 3V batterijen inbegrepen) schakelt automatisch uit na 3 min Slepen van auto’s en motorfietsen mogelijk. De lier kan gebruikt worden om een wagen (apart verkrijgbaar, niet inbegrepen) naar boven te trekken en vervolgens de oprijplaat met het voertuig terug te duwen. Met 2 figuren, 2 voertuigen en accessoires