Game: Pikmin 1+2

Spel: Pikmin 1+2
Console: Nintendo Switch / lite / oled
Uitgever: Nintendo
Pegi: 3
Adviesprijs: €44,99,- (afhankelijk van game console)
Winkel: Bol.com / Coolblue / Amazon

Verkooptekst fabrikant:
Beleef de eerste 2 Pikmin avonturen opnieuw met Pikmin 1+2 voor de Nintendo Switch. Deze games komen voor het eerst in HD naar de Nintendo Switch. In de eerste game speel je als de astronaut Olimar die neergestort is op een vreemde planeet. Daar ontmoet hij de graswezentjes genaamd Pikmin waarmee hij samen op avontuur gaat. Hij moet met de hulp van de Pikmin zijn schip repareren en zijn weg naar huis vinden. In Pikmin 2 wordt Olimar samen met een nieuwe collega genaamd Louie op pad gestuurd. Ze ontdekken dan nieuwe Pikmin en in deze game zit ook een offline multiplayer voor 2 spelers. Werk samen om schatten te vinden en zo hun baas te redden. Je speelt deze game met maximaal 2 spelers.

Recensie product:
Deze game hebben we gespeeld op de nintendo switch. Dit is Pikmin 1 + 2 voor de Nintendo Switch. Pikmin zijn er in allerlei vormen, maten en kleuren. Gebruik hun piepkleine vaardigheden en een vleugje strategie om elke uitdaging te overwinnen. Per keer kun je maximaal drie soorten Pikmin meenemen, dus kies verstandig. Alle andere wachten veilig in de Ui, wat voor de Pikmin zowel een nest als een ruimteschip is.Deze gamecard bundel bevat de volgende games voor de Nintendo Switch:

Pikmin 1
Een crash, een onbekende planeet en een vreemde en spannende ontdekking voor kapitein Olimar! Herbouw zijn ruimteschip met de hulp van kleine, plantachtige wezentjes die Pikmin worden genoemd en verken een door planten overwoekerde wereld in deze HD-versie van de Nintendo GameCube-klassieker.

Pikmin 2
Er is altijd wat te doen! Keer terug naar de bijzondere planeet en gebruik de talenten van de Pikmin en je nieuwe assistent om op zoek te gaan naar waardevolle schatten in deze HD-versie van de Nintendo GameCube-klassieker. Naast HD-graphics, bieden Pikmin 1 en Pikmin 2 op de Nintendo Switch alle verbeteringen die ook al zaten in de NEW PLAY CONTROL!-versies van de games die eerder voor de Wii verschenen. Taken als het gooien, scheiden van en wisselen tussen Pikmin, of het omsingelen van voorwerpen of vijanden, zijn daardoor makkelijker uit te voeren. Daarnaast bevat Pikmin 2 de originele lokale tweespelerstand en battle-modes van het origineel, zodat spelers met of tegen een vriend kunnen spelen in speciale Challenge Arenas. Daarbij kiest elke speler een commandant, om vervolgens zijn Pikmin aan te voeren tijdens de strijd om de hoogste score.