Jumbo Poepie Knor – Kinderspel

Product: Poepie knor
Producent: Jumbo
Adviesprijs: €26,99,-
Pegi: 3
Winkel: Bol.com / Amazon

Verkooptekst fabrikant:
Poepie Knor is een vrolijk bordspel speciaal ontwikkelt voor kleinere kinderen vanaf 3 jaar. De spelers moeten proberen zo snel mogelijk hun varkentje uit zijn modderbad te redden. Maar hoor je een scheetje? Dan zakt je varkentje verder zijn badje in! Het doel van dit spelletje is om als eerste 4 kaartjes te verzamelen zodat jouw varkentje boven zijn modderbadje uitkomt! Draai om de beurt aan het grote varken in het midden van het bordspel tot hij stilstaat. Het varken kan nu een aantal verschillende geluiden maken. Knort hij, dan mag er een kaart gepakt worden. Laat hij een scheet, dan moet er een kaart ingeleverd worden. Wie als eerste de 4 kaarten heeft verzameld, wint het spel! Grappig bordspel voor kinderen vanaf 3 jaar. Makkelijk uit te leggen en snel te spelen, ideaal gezelschapsspel voor kleinere kinderen. Het spelletje is geschikt voor 2 tot 4 spelers
Inhoud: 1 varken (spinner), 1 modder-basis voor het varken, 4 badjes met varkentje, 16 kaartjes, 1 speelbord, Exclusief 2 AA batterijen.

Product recensie:
Poepie Knor van Jumbo is een vrolijk spel met als doel zo snel mogelijk je varkentje uit zijn modderbad te redden. Poepie Knor van Jumbo is een vrolijk spel met als doel zo snel mogelijk je varkentje uit zijn modderbad te redden. Draai aan het varken in het midden en wacht tot hij stilstaat. Hij kan nu een aantal verschillende geluiden maken. Als hij knort, mag je een kaart pakken waarmee je jouw varken een stukje dichter naar boven brengt. Maar pas op! Laat hij een scheetje, dan moet je een kaart teruggeven en zakt je varkentje weer dieper in de modder! Red het varkentje uit het modderbad met het leuke spel Poepie Knor! Let op de verschillende geluiden die het varkentje maakt waarmee je hem wel of niet kunt redden. Poepie Knor is geschikt voor 2 tot 4 spelers in de leeftijd van 3 tot 6 jaar. Het spel zorgt voor lachwekkend speelplezier en laat jonge kinderen op een grappige manier kennismaken met spelregels en interactief spel. Houd er rekening mee dat 2 AAA-batterijen nodig zijn voor het spel, deze zijn exclusief. Laat de lachsalvo’s maar beginnen met Poepie Knor! Poepie Knor van Jumbo is een vrolijk spel met als doel zo snel mogelijk je varkentje uit zijn modderbad te redden. Draai aan het varken in het midden en wacht tot hij stil staat. Hij kan nu een aantal verschillende geluiden maken. Als hij knort, mag je een kaart pakken waarmee je jouw varken een stukje dichter naar boven brengt. Maar pas op! Laat hij een scheetje, dan moet je een kaart teruggeven en zakt je varkentje weer dieper in de modder!