GraviTrax Junior Starter – Set L Jungle

Product: Set l jungle
Producent: GraviTrax / Ravensburger
Adviesprijs: €49,99,-
Pegi: 3
Winkel: Bol.com / Amazon

Verkooptekst fabrikant:
Ontdek de junglewereld – 100 Bouwonderdelen en decoratie-elementen – 2 Actie-elementen en 1 brug voor nog meer bouwplezier Met de GraviTrax Junior Starter Set L My Jungle kunnen jongens en meisjes vanaf 3 jaar zich onderdompelen in de wereld van de jungle. De set bevat alles om direct te beginnen met bouwen. Met een grote hoeveelheid elementen en dierfiguren van hout-bio kunststof beleven kinderen vanaf 3 jaar de themawereld van de jungle van dichtbij terwijl ze decoreren en spelen. Bouw- en speelplezier worden op een unieke manier gecombineerd! GraviTrax Junior is een interactief kogelbaansysteem voor kinderen vanaf 3 jaar. Kinderen bouwen naar hartenlust hun eigen kogelbaanwereld en kunnen deze decoreren met allerlei verschillende thema sets. Creatief bouwen en speelplezier worden gecombineerd. Voor kinderen en volwassenen vanaf 3 jaar. Het interactieve kogelbaansysteem van Ravensburger. Met het GraviTrax kogelbaan-systeem kun je je eigen kogelbaanwereld bouwen door creatief gebruik te maken van de wetten van de zwaartekracht gebruik de diverse bouwelementen om een parcours vol actie te maken en de kogels met behulp van magnetisme, kinetica en zwaartekracht naar de finish te brengen Met het GraviTrax kogelbaan-systeem kun je spelenderwijs de zwaartekracht ontdekken en met verschillende uitbreidingen kan het worden vergroot voor grenzeloos bouw- en speelplezier; voeg nog meer snelheid toe met de uitbreidingsets Combineer zoveel je wilt – want alle sets van GraviTrax zijn met elkaar compatibel….

Product recensie:
GraviTrax Junior is een interactief balbaansysteem voor peuters vanaf 3 jaar. Met de onderdelen van deze bouwset kunnen kinderen hun eigen balbaanwerelden creëren. De banen kunnen flexibel worden gedecoreerd, waardoor eigen themawerelden ontstaan. Bouw- en speelplezier worden hierbij gecombineerd. Bij GraviTrax Junior worden leerinhouden die geschikt zijn voor de leeftijd thematisch behandeld. Motorische vaardigheden en ruimtelijk denken worden gestimuleerd door het vrije ontwerpen van de balbanen. Door het onderzoeken van het rollen van de ballen wordt het principe van oorzaak en gevolg intensief beleefd. Het spelen met de (dieren-)figuren en het decoreren van de themawerelden bevorderen het creatieve rollenspel en de fantasie. Met verschillende uitbreidingen kun je je balbanen vergroten en steeds opnieuw vormgeven – langdurig speelplezier gegarandeerd. Inhoud: 6 vloerplaten, 3 ballen, 34 hoogtestenen, 1 brug, 4 rechte stukken, 4 hellingen, 11 grote bochten, 4 kleine bochten, 1 start in twee delen, 1 doel, 1 hamer, 1 wip, 9 3D decoratie-elementen, 5 kartonnen dieren, 6 basisstenen, 6 decoratie-caps, 1 ha. De GraviTrax Junior Starter-Set L My Jungle bevat alles om direct te beginnen met het bouwen van een knikkerbaan en de jungle-wereld te betreden. Materiaal: De componenten zijn gemaakt van hout-bioplastic. Montagehandleidingen vergemakkelijken de start. Met extra beschikbare uitbreidingen kun je knikkerbanen vergroten en steeds opnieuw vormgeven.. Afmetingen GraviTrax Junior Starter-Set (verpakt): ca. L 33,8 x B 33,8 x H 11 cm.
GraviTrax Junior is een interactief kogelbaansysteem voor kinderen vanaf 3 jaar. Kinderen bouwen naar hartenlust hun eigen kogelbaanwereld en kunnen deze decoreren met allerlei verschillende thema sets. Creatief bouwen en speelplezier worden gecombineerd. Met de GraviTrax Junior starterset My Jungle dompelen kinderen zich onder in de wereld van de jungle om een mooie knikkerbaan te maken.