Game: Prince of Persia: The Lost Crown


Spel: Prince of Persia: The Lost Crown
Console: PlayStation 4, Xbox One & Xbox Series X, Nintendo Switch / lite / oled, Playstation 5, Xbox serie s, Xbox one,
Uitgever: Ubisoft
Pegi: 16
Adviesprijs: €49,99,- (afhankelijk van game console)
Winkel: Bol.com / Coolblue / Amazon

Verkooptekst fabrikant:
Stort je in een stijlvolle en spannende actie-avonturenplatformgame die zich afspeelt in een mythologische Perzische wereld waarin je de grenzen van tijd en ruimte kunt manipuleren. Speel als Sargon en ontwikkel je van zwaarddragend wonderkind tot buitengewone legende terwijl je acrobatische gevechten onder de knie krijgt en nieuwe Time Powers en unieke superkrachten ontgrendelt. Ontketen je innerlijke krijger. Gebruik je Time Powers, vecht- en platformvaardigheden om dodelijke combo’s uit te voeren en door de tijd verstoorde vijanden en mythologische wezens te verslaan. Verlies jezelf in de wonderbaarlijke berg Qaf: Ontdek een vervloekte, op Perzië geïnspireerde wereld vol levensechte oriëntatiepunten en verken verschillende zeer gedetailleerde biomes, elk met hun eigen identiteit, verwondering en gevaar. Beleef een episch avontuur
Dompel jezelf onder in een Perzische mythologische fantasie via een intrigerend en origineel verhaal terwijl je je verstand gebruikt om puzzels op te lossen, verborgen schatten te vinden en missies te voltooien om meer te weten te komen over deze verdorven plek.

Product recensie:
Deze game hebben we gespeeld op de playstation 5. Spring over obstakels, versla tegenstanders en leer nieuwe skills in deze 2D platformer. Met veel geheime kamers en gebieden biedt deze game genoeg uitdaging. Dit is een losstaande Prince of Persia game, waardoor je de eerdere delen niet hoeft te spelen. Deze game heeft geen multiplayer modus, waardoor je niet samen met vrienden speelt. Spring in de wereld van Prince of Persia: The Lost Crown voor PlayStation 5. De klassieker Prince of Persia is terug van weggeweest in deze nieuwe 2D platformer. In deze game speel je als Sargon en moet je op zoek naar de gekidnapte Prins Ghassan. Verken de wereld van Mount Qaf, los verschillende puzzels op en zorg dat jouw timing goed is bij elke sprong. Alleen zo vind je Prins Ghassan terug. Ontdek geheime kamers en gebieden en leer nieuwe skills. Hierdoor versla je jouw tegenstanders met gemak. Deze game is geschikt voor 1 speler. Betreed een mythologische, door Perzië geïnspireerde wereld die wordt geteisterd door een corrumperende vloek. Dit spannende actie-avontuur, met een opvallende en stijlvolle nieuwe uitstraling, introduceert een gloednieuwe Prince. Als de zwaardmeester Sargon combineer je acrobatische vechtkunsten met buitengewone tijdkrachten en superieure vaardigheden om diverse biomen te navigeren vol mythologische wezens en door de tijd verwrongen vijanden. Het is tijd om een nieuwe legende te schrijven. Word een legende: Gebruik Sargons natuurlijke acrobatische en zwaardkundige vaardigheden – en zijn bovennatuurlijke tijdkrachten – om de strijd aan te gaan met kolossale mythologische wezens en uitdagende, door de tijd verwrongen vijanden.. Prince of Persia The Lost Crown-screenshot van Sargon die aan een stang slingert terwijl er een vijand een pijl op hem afschiet.. Een wereld vol wonderen. Je reis door deze vervloekte wereld brengt je naar een reeks diverse, gedetailleerde biomen en monumenten van ongekende grootte, die stuk voor stuk ontworpen zijn om een gevoel van bewondering – en gevaar – op te roepen. Prince of Persia The Lost Crown-screenshot van Sargon in gevecht met twee Forest Warriors bewapend met speren. Ontrafel de waarheid achter de mythe Ontdek de geheimen achter deze vervloekte, Perzische fantasiewereld terwijl je een spannend, origineel verhaal beleeft. Haal de waarheid boven water door puzzels op te lossen, optionele missies te voltooien en verborgen schatten te vinden.