VTech – Zoef Zoef Vrolijke Vriendjes Magische Manege

Product: Zoef Zoef Vrolijke Vriendjes Magische Manege
Producent: Vtech
Adviesprijs: €46,99,-
Pegi: 1 jaar
Winkel: Bol.com

Verkooptekst fabrikant:
Ga op avontuur met lotte en haar paarden! Speel rollenspellen met Lotte, twee paardjes en 7 andere accessoires. Plaats Lotte of een ander Vrolijk Vriendje (apart verkrijgbaar) op het Magic Point om vrolijke reacties en 5 gezongen liedjes te horen. Druk op de paard-toets om interessante paardenweetjes, grappige geluiden, korte melodietjes en liedjes te horen.

Product recensie:
Plaats Lotte of een ander Vrolijk Vriendje (apart verkrijgbaar) op het Magic Point om vrolijke reacties en gezongen liedjes te horen. Speel rollenspellen met de paardjes en 7 andere accessoires. Druk op de 3 knipperende toetsen om kennis te maken met kleuren en weersomstandigheden. Druk op de paard-toets om interessante paardenweetjes, grappige geluiden, korte melodietjes en liedjes te horen. Plaats Lotte, de paardjes of een ander Vrolijk Vriendje (apart verkrijgbaar) in de lift en beweeg deze omhoog en omlaag. Inclusief Vrolijk Vriendje Lotte, twee paardjes, twee hekjes, een emmer, hark, stal en kartonnen achtergrond. 5 gezongen liedjes en 9 melodietjes. Nederlands gesproken. Stevig en duurzaam design. Regelbaar volume. Automatische uitschakeling. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. De VTech Zoef Zoef Vrolijke Vriendjes Magische Manege is een educatief speelgoed ontworpen voor kinderen van 1 tot 5 jaar. Het biedt een interactieve speelervaring met Lotte en haar paardjes. Hier zijn enkele kenmerken: Interactief Spel: Plaats Lotte of een ander Vrolijk Vriendje op het Magic Point om vrolijke reacties en gezongen liedjes te horen1. Educatief: Druk op de knipperende toetsen om kennis te maken met kleuren en weersomstandigheden1. Rollenspel: Inclusief accessoires zoals twee paardjes, hekjes, een emmer, een hark, en een stal1.
Geluidseffecten: Druk op de paard-toets voor interessante paardenweetjes, grappige geluiden, korte melodietjes en liedjes1.
Duurzaam Design: Stevig en duurzaam, met regelbaar volume en automatische uitschakeling1. Het is een geweldige manier voor jonge kinderen om te leren en te spelen!