Game: AstroBot

Spel: Astrobot
Console: Playstation 5
Uitgever: Sony playstation
Pegi: 7
Adviesprijs: €64,99,-
Winkel: Bol.com / Coolblue

Verkooptekst fabrikant:
Wanneer het moederschip van de PS5® wordt aangevallen door ASTRO’s al lang bestaande galactische aartsvijand, worden de draden door elkaar gegooid en de bemanning over de ruimte verspreid. Alleen ASTRO kan alles weer in orde maken! Hij gaat op zijn grootste missie tot nu toe en heeft jouw hulp nodig om de gestrande bemanning te redden en het moederschip weer op te bouwen. Maak optimaal gebruik van ASTRO’s nieuwe power-ups, met de hand gemaakt om je onderdompeling te verbeteren: van veerkrachtige punches en raketten tot een gigantische spons! Maak je klaar voor epische PlayStation®-kameraadschap, bundel de krachten met je favoriete PlayStation-iconen en laat het universum zien dat klein machtig is in dit gloednieuwe ASTRO-avontuur, exclusief voor PS5-consoles! Ga op een galactische zoektocht en verken meer dan 50 planeten op zoek naar ASTRO’s verloren bemanning. Dash, zwaai en raket-punch je een weg door deze reis, met geheel nieuwe power-ups.
Voel de wereld tot leven komen via je DualSense® draadloze controller. Werk samen met iconische PlayStation® helden om het heelal te redden!

Product recensie:
Wij hebben deze game gespeeld op de PlayStation 5. We hebben eerst deel 1 gespeeld en daarna deze. Wat een heerlijke game, elke level ben je iemand anders. De ene keer ben je een muis en kan je klein worden, de andere keer ben je een aap en kan je klimmen, de andere keer ben je een olifant. De levels zijn kleurrijk, en vrolijk en je moet er voor zorgen dat je alle bots terug haalt (Er zijn er 300 stuks verspreid over de wereld) . Spel is simpel maar er zitten echt uitdagende stukken in, en als die niet uitdagend genoeg zijn, zijn er nog special challenge levels. Je hebt allerlei figuren die terug komen van alle spellen en alle ps consols. Haal het uiterste uit ASTRO’s nieuwe power-ups, geoptimaliseerd voor de ultieme meeslepende ervaring: van veerkrachtige stoten en raketten tot een gigantische spons! Bereid je voor op episch PlayStation® kameraadschap, bundel je krachten met je favoriete PlayStation iconen en laat het universum zien dat klein ook krachtig kan zijn in dit nieuwe ASTRO avontuur, exclusief op PS5-consoles! Ga op een galactische missie en ontdek meer dan 50 planeten, op zoek naar ASTRO’s verloren team. Duik, slinger en rocket-punch je een weg door dit avontuur, met gloednieuwe power-ups. Voel hoe de wereld tot leven komt via je DualSense™ draadloze controller. Werk samen met iconische PlayStation® helden en red het heelal! Verken meer dan 50 planeten en red PlayStation helden zoals Ratchet en Nathan Drake. Strijd tegen eindbazen en ontdek verschillende power-ups en speciale vaardigheden. Door de makkelijke gameplay is dit spel geschikt voor jong en oud. Deze game heeft geen multiplayer modus, waardoor je niet samen met vrienden speelt. Reis door de geschiedenis van PlayStation in Astro Bot voor de PlayStation 5. Het is tijd voor Astro¿s grootste avontuur tot nu toe in deze vrolijke platformer voor het hele gezin. Je verkent in deze game meer dan 50 planeten met ieder een thema. Spring door woestijnen, beklim vulkanen en red PlayStation helden zoals Kratos van God of War en Aloy van de Horizon games. Je komt niet alleen PlayStation helden tegen, maar ook eerdere apparaten zoals de PlayStation 2 en de PlayStation Move. Neem het op tegen verschillende eindbazen en gebruik power-ups zoals bokshandschoenen. Maak jij Astro de grootste held van het PlayStation universum? Je speelt deze game met maximaal 1 speler. Altijd meegeleverd: Astro Bot poster, PaRappa Lovestruck Lyricist skin, Color DualSpeeder skin, 2 PSN Avatars van Astro Bot.