Munchkin – Multi Gekleurde Kommetjes voor Kinderen

Product:  Multi Gekleurde Kommetjes voor Kinderen
Producent: Munchkin
Adviesprijs: €9,98,-
Pegi: 6 mnd
Winkel: Bol.com

Verkooptekst fabrikant:
Munchkin maakt van de wereld een plezierigere plaats voor baby’s en ouders. Slimme, innovatieve oplossingen die gezinnen prikkelen. Van uitdagend badspeelgoed tot kinder veiligheidsartikelen. Maar ook producten op het gebied van voeding die het verschil zeker maken. Munchkin: it’s the little things. Wat een leuke en handige kommetjes van Munchkin! De set bestaat uit 4 kommetjes in de kleuren geel, groen, blauw en paars. De kommetjes zijn makkelijk te stapelen en op te bergen. De kommetjes zijn gemaakt van BPA-vrij materiaal. Daarnaast zijn de kommetjes vaatwasser- en magnetron bestendig en geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden.

Product recensie:
Ook deze kommen voldoen aan onze eisen. Vaatewas en magnetron bestendig, geen bpa, en stevig en solide. Ook hier past 250 gram (avondpotje) in. De Munchkin 4 Stuks Eetkommen zijn een handige aanvulling op de maaltijdtijd van je kleintje. Met deze set van vier kleurrijke eetkommen wordt etenstijd niet alleen leuker, maar ook georganiseerder. Set van vier eetkommen in verschillende kleuren
Ideaal voor snacks, granen, soepen en meer. Stapelbaar ontwerp voor gemakkelijke opslag, Vaatwasserbestendig voor eenvoudige reiniging, BPA-vrij voor een veilige eetervaring, Veelzijdig en Praktisch, De eetkommen zijn perfect voor het serveren van snacks, granen, soepen en meer. Hun veelzijdigheid maakt ze geschikt voor verschillende soorten voedsel., Stapelbaar Ontwerp, Dankzij hun stapelbare ontwerp nemen de eetkommen weinig ruimte in beslag in de keukenkastjes en zijn ze gemakkelijk op te bergen wanneer ze niet in gebruik zijn., Kleurrijk en Aantrekkelijk, Met hun kleurrijke ontwerp zijn de eetkommen niet alleen functioneel, maar ook aantrekkelijk voor je kleintje. Eenvoudig Schoon te Maken. De eetkommen zijn vaatwasserbestendig, waardoor ze eenvoudig schoon te maken zijn en je meer tijd kunt besteden aan het genieten van maaltijdtijd met je kleintje.