Munchkin – Splash Anti-Slip Borden Met 3 Vakken

Product: Splash Anti-Slip Borden Met 3 Vakken
Producent: Munchkin
Adviesprijs: €11,99,-
Pegi: 6 mnd
Winkel: Bol.com

Verkooptekst fabrikant:
Munchkin maakt van de wereld een plezierigere plaats voor baby’s en ouders. Slimme, innovatieve oplossingen die gezinnen prikkelen. Van uitdagend badspeelgoed tot kinder veiligheidsartikelen. Maar ook producten op het gebied van voeding die het verschil zeker maken. Munchkin: it’s the little things.

Product recensie:
De borden voelen stevig en solide aan. Ze zijn bpa vrij, kunnen in de vaatwasser, kunnen in de magnetron. Ze zijn in 4 kleuren, helaas kun je niet kiezen. Paars en rood, en groen en blauw. De Munchkin Splash Anti-Slip Borden met 3 vakken zijn een slimme en praktische keuze voor ouders die op zoek zijn naar een handig servies voor hun kleintjes. Deze set van twee borden in groen en blauw met antislipfunctie en drie aparte vakken helpt bij het serveren van gevarieerde maaltijden en maakt maaltijdtijd leuker en gemakkelijker. Set van twee anti-slip borden met 3 vakken. Elk bord heeft een verschillende kleur. Ideaal voor het serveren van gevarieerde maaltijden. Antislipbasis voor stevige grip op de tafel
Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden. BPA-vrij voor een veilige eetervaring. Gevarieerde Maaltijden. De borden met drie aparte vakken zijn perfect voor het serveren van gevarieerde maaltijden en het introduceren van verschillende voedingsmiddelen aan je kleintje. Dankzij de antislipbasis blijven de borden stevig op hun plaats staan tijdens maaltijdtijd, wat zorgt voor een stressvrije eetervaring voor zowel ouder als kind. De borden zijn BPA-vrij en geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden, waardoor ze veilig en praktisch zijn voor dagelijks gebruik.