BABY born Soft Touch Magic Girl/boy

Product: Soft Touch Magic Girl/boy – Babypop 43 cm
Producent: Zapf creation
Adviesprijs: €44,95,-
Pegi: 3
Winkel: Bol.com

Verkooptekst fabrikant:
Dit meisje/jongen begrijpt niet waarom de pop nu al naar bed moet. Het is tenslotte nog licht buiten. Mama en papa hebben een geweldige truc: ze draaien het speentje in de mond en dan sluiten de ogen zodat het donker wordt. Waren alle baby’s maar zo makkelijk…

Product recensie:
Als je de speen draait, dan openen en sluiten de poppenogen, ongeacht de positie van het poppenlichaam. Het meisje/jongen heeft ook slaperige ogen: als je haar op de rug legt zonder de speen, gaan de ogen automatisch dicht.
Slapen, eten en in bad gaan zijn de favoriete activiteiten. De pop vindt het heerlijk om water te drinken uit de fles. Daarna kan de pop een plasje doen in de luier of op het potje en echte tranen huilen. BABY born kan niet alleen water drinken, maar ook pap eten. Daarna doen zelfs een grote boodschap. De armen, benen en hoofd zijn heel beweeglijk, zodat het aan- en uittrekken van trendy kleding kinderspel is. Het Soft Touch-lichaam is heerlijk zacht. De set basisartikelen omvat 10 accessoires ter ondersteuning van de functies, een roze/blauwe rompertje en een muts. BABY born Magic met rompertje en muts. Bevat 1 potje, 1 luier, 1 bord met lepel, 1 portie pap, 1 flesje, 1 magische speen, 1 geboortebewijs en 1 vriendschapsarmband elk voor het kind en de pop.