Ravensburger GraviTrax Junior Starter -Set XXL – Knikkerbaan

Product: Set XXL – Knikkerbaan
Producent: Ravensburger / GraviTrax
Adviesprijs: €99,99,-
Pegi: 3
Winkel: Bol.com

Verkooptekst fabrikant:
GraviTrax Junior Starter-Set XXL My World Ervaar de themawerelden jungle, ijs, woestijn en oceaan van dichtbij met ca. 200 decoratieve elementen en bouwstenen, 2 actie-elementen en 2 bruggen. De GraviTrax Junior Starter Set XXL My World bevat alles wat je nodig hebt om direct te beginnen met bouwen en je onder te dompelen in de wereld van jungle, ijs, woestijn en oceaan. Met een grote hoeveelheid elementen en dierfiguren van hout-biokunststof kunnen kinderen vanaf 3 jaar de 4 themawerelden van dichtbij beleven tijdens het bouwen en spelen. Bouw- en speelplezier worden op een unieke manier gecombineerd! GraviTrax Junior is een interactief kogelbaansysteem voor kinderen vanaf 3 jaar. Kinderen bouwen naar hartenlust hun eigen kogelbaanwereld en kunnen deze decoreren met allerlei verschillende thema sets. Creatief bouwen en speelplezier worden gecombineerd. Voor kinderen en volwassenen vanaf 3 jaar Het interactieve kogelbaansysteem van Ravensburger Met het GraviTrax kogelbaan-systeem kun je je eigen kogelbaanwereld bouwen door creatief gebruik te maken van de wetten van de zwaartekracht gebruik de diverse bouwelementen om een parcours vol actie te maken en de kogels met behulp van magnetisme, kinetica en zwaartekracht naar de finish te brengen Met het GraviTrax kogelbaan-systeem kun je spelenderwijs de zwaartekracht ontdekken en met verschillende uitbreidingen kan het worden vergroot voor grenzeloos bouw- en speelplezier; voeg nog meer snelheid toe met de uitbreidingsets Combineer zoveel je wilt – want alle sets van GraviTrax zijn met elkaar compatibel.

Product recensie:
GraviTrax Junior biedt kinderen vanaf 3 jaar een kindvriendelijke introductie tot thematische knikkerbaanwerelden.
Jongens en meisjes creëren hun eigen knikkerbaanwerelden, die flexibel kunnen worden ingericht om individuele themawerelden te creëren. GraviTrax Junior kan naar wens worden uitgebreid met onderdelen of speciale elementen
Sets met thema specifieke decoraties stellen kinderen in staat om hun eigen werelden te creëren – voor langdurig speelplezier. Bouw kleurrijke knikkerbanen voor peuters in 4 thema’s: jungle, ijsbanken, woestijn en oceaan met de XXL My Planet startset van GraviTrax Junior. De inhoud is aangepast aan de leeftijd van kinderen, met stukken die makkelijk te hanteren zijn. De materialen zijn duurzaam, gemaakt in Europa en voor 98% van biologische oorsprong: hout en bioplastic. Inhoud: 184 stukken waaronder: 10 borden, 6 knikkers, 100 blokken, 2 bruggen, 4 rechte lijnen, 4 hellingen,14 grote bochten, 4 kleine bochten, 1 tweedelige start, 1 aankomst, 1 hamer, 1 wip, 16 3D-decoratie-elementen, 4 kartonnen dieren, 8 open basisblokken, 8 decoratie basisblokken, 1 gebruikershandleiding met montageplans. raviTrax Junior moedigt kinderen aan om te leren door hun motoriek en denkvermogen te stimuleren bij het ontwerpen van knikkercircuits. Eenmaal gebouwd, werken kinderen ook aan hun oorzaak-en-gevolgrelaties tijdens de speelfase. Eindeloos modulair en compatibel met alle GraviTrax JUNIOR producten. Met deze XXL Startset kunnen peuters meteen beginnen met spelen en circuits bouwen. Ontdek een breed scala aan JUNIOR uitbreidingssets en elementen, die allemaal met elkaar gecombineerd kunnen worden, om je circuits een boost te geven. Dezelfde logica als GraviTrax classic, PRO en POWER: je kind begint met een Starter Set, verrijkt met de uitbreidingssets en boost zijn circuits door meer functies toe te voegen met de elementen.