Stapelstein | RAINBOW | Set Classic | 6+1

Product: | RAINBOW | Set Classic | 6+1
Producent: Stapelstein
Adviesprijs: €209,00,-
Pegi: 1 jaar
Winkel: Bol.com

Verkooptekst fabrikant:
Ben jij op zoek naar duurzaam speelgoed voor binnen en buiten? Dan is Stapelstein zeker een aanrader. De stapstenen en balance boarden zijn prachtig om te zien, zorgen voor uren speelplezier, stimuleren beweging, focussen op de ontwikkeling en zijn enorm duurzaam. Ze gaan jarenlang mee. Het Duitse merk Stapelstein legt de focus op zitten, bewegen, spelen en balanceren. Stapelstein is geschikt voor 1+. Met Stapelstein kun je: ZITTEN, samen in een kring. Maak hoge of lage stoelen, en kies je eigen kleurtje. LEREN van de kleuren, of begin te stapelen en laat de kinderen tellen hoeveel stapelstenen het zijn. SPELEN, door het maken van grote (of kleine) bouwwerken. Stapel ze, sorteer ze, verstop ze, of speel “De vloer is lava”. BALANCEREN door de Stapelstenen een einde van elkaar af te leggen, op te stapelen of de combineren met een balance-board. Het Balance board is perfect voor actieve evenwichtsoefeningen en dynamisch zitten. Door het combineren van de stenen en het board kun je de zithoogte aanpassen maar ook de moeilijkheidsgraad van de evenwichtsoefeningen verhogen. Licht gewicht. Enorme draagkracht van max. 180 kg per steen & 120kg per board. Bestand tegen kou en warmte. Reukloos
Waterbestendig. 100% recyclebaar, Eenvoudige reiniging, Stapelstein® Original Steen : Diameter = 27,5 cm | Hoogte = 12 cm | 180 g licht en belastbaar tot 180 kg, Stapelstein® Board : Diameter = 35,5 cm | Hoogte = 8,4 cm | 268 g licht en belastbaar tot 120 kg, Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Gemaakt van een lichtgewicht materiaal (Polypropyleen/ PP05) dat eenvoudig gerecycled kan worden. Vrij van weekmakers of andere toevoegingen. Het materiaal heeft een isolerende eigenschap en voelt ook in koude omgeving warm aan. Zelfs als je het in de sneeuw gebruikt.

Product recensie:
Stapelstein® Rainbow Set classic Stapelstein Set is de ideale® om u op weg te helpen naar een kleurrijk bewegingsavontuur. Stapelstein De® Rainbow Set classic combineert de zes harmonieuze kleuren van de regenboog. Stapelstein Board confetti classic De kleurrijke® is de perfecte aanvulling voor dynamische bewegingsavonturen.Set Stapelstein Met deze kleurrijke regenboog ervaar je de diversiteit van. Veilig stapelspeelgoed: Geen scherpe hoeken, water-, speeksel-, bijt- en UV-bestendig. De Stapelstein® Original en de Board zijn gemaakt van grondstofbesparend EPP (geëxpandeerd polypropyleen).
Kan worden gecombineerd met alle producten van Stapelstein®. Klimaatneutraal geproduceerd in Duitsland. De verhoogde rand van het balansbord geeft extra steun. De Stapelstein is een veelzijdig speelgoed/product dat kinderen stimuleert om creatief en actief te zijn. Het bevat 6 stapelbare, multifunctionele speelgoedstenen met een innovatief design dat kinderen (en volwassenen) uitnodigt om te bouwen, te stapelen en te spelen, en een Stapelstein balance board dat is ontworpen om kinderen te helpen hun balans en coördinatie te verbeteren. Gemaakt van een lichtgewicht materiaal (Polypropyleen/ PP05) dat eenvoudig gerecycled kan worden. Vrij van weekmakers of andere toevoegingen. Het materiaal heeft een isolerende eigenschap en voelt ook in koude omgeving warm aan. Zelfs als je het in de sneeuw gebruikt. Het mooie is dat de Stapelstein Original 6+1 verkrijgbaar is in 2 verschillende combinaties van 6 stenen en een balance board, waardoor er voor ieder kind een passende optie is. Je kunt het speelgoed ook stapelen, gooien of gebruiken als bouwstenen om de hoogste toren te maken. Deze stenen speciaal ontworpen zonder scherpe hoeken om kinderen veilig en zonder zorgen te laten spelen. Daarnaast zijn de stenen water-, speeksel- en UV-bestendig, wat betekent dat ze niet snel beschadigen en lang meegaan. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het speelgoed van je kinderen en kunnen zij ongestoord spelen. De Stapelstein stenen zijn belastbaar tot 180 kg en maar 180 gram licht en het balance board is belastbaar tot 120 kg en weegt slechts 268 gram. Zo zijn ze makkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld een picknick in het park of naar het strand voor een dagje uit met het gezin.

.