PLAYMOBIL Dollhouse Babykamer – 70210

Product: Dollhouse Babykamer – 70210
Producent: Playmobil
Adviesprijs: €15,19,-
Pegi: 4
Winkel: Bol.com / Amazon

Verkooptekst fabrikant:
Zelfs het kleinste lid van de familie heeft zijn eigen kamer in het poppenhuis. In de babykamer is alles aanwezig wat gelukkige baby’s nodig hebben: een gezellig babybedje met hemel, een commode met speeltje en natuurlijk speelgoed. Als oma op bezoek is, gaat ze in de comfortabele schommelstoel naast het bed zitten om verhalen te vertellen, te voeden en te zingen.
Twee PLAYMOBIL®-figuren (oma en baby), Een commode, Een schommelstoel, Een babybedje, Een staande lamp, Speelgoed en vele andere accessoires, De babykamer kan ideaal gecombineerd worden met het grote herenhuis artnr. 70205. Het nieuwe PLAYMOBIL®-speelwereld herenhuis nodigt met liefdevolle details uit tot het creatieve rollenspel in het hele gezinsleven.

Product recensie:
Playmobil 70210 babykamer. Zelfs het kleinste lid van de familie heeft zijn eigen kamer in het poppenhuis. In deze Playmobil babykamer is alles aanwezig wat gelukkige baby’s nodig hebben: een gezellig babybedje met hemel, een commode met speeltje en natuurlijk speelgoed. Als oma op bezoek is, gaat ze in de comfortabele schommelstoel naast het bed zitten om verhalen te vertellen, te voeden en te zingen. De speelset bevat 2 Playmobil speelfiguren (oma en baby), een commode, een schommelstoel, een babybedje, een staande lamp, speelgoed en vele andere accessoires. De babykamer kan ideaal gecombineerd worden met het grote herenhuis (art. 70205). De Playmobil-babykamer heeft alles wat je nodig hebt voor het nieuwe familielid: een gezellig babybedje met hemel, een luiertafel en natuurlijk veel speelgoed. Zelfs bij het verschonen van luiers zorgt een speelboog voor vermaak. De moeder geeft de fles liever in de schommelstoel. De babykamer is een geweldige aanvulling op het “Groot herenhuis” (70205) van Playmobil. Feest in de Playmobil 70210 Babykamer, want oma is een dagje op bezoek! Wat geniet ze van haar kleindochter. Ze zit urenlang met de kleine in de schommelstoel, geeft de fles, verschoont luiers op de verschoontafel en zingt vele liedjes om de baby in slaap te krijgen in haar prachtige roze kinderbed! Inclusief vele accessoires, zoals een vloerkleed, vloerlamp en speelgoed. Bij de Playmobil 70210 Babykamer worden 2 poppetjes geleverd (oma en baby). Combineerbaar met het 70205 Groot herenhuis.