Etos billendoekjes

Product: Milde lotion & Sensitive Billendoekjes
Producent: Etos
Adviesprijs: €22,68,- & €25,08,-
Pegi: 0
Winkel: Bol.com

Verkooptekst fabrikant:
– De Etos Baby Lotion Billendoekjes Sensitive vochtige doekjes reinigen en verzorgen de tere babybilletjes. De reinigingslotion is parfumvrij, speciaal voor de gevoelige huid. De doekjes zijn zacht en sterk.
– Etos Baby Lotion Billendoekjes Mild vochtige doekjes reinigen en verzorgen op milde wijze de babybilletjes. De doekjes zijn extra zacht en bevatten een reinigingslotion met aloë vera.

Recensie: Etos billendoekjes:
Je hebt bij Etos twee verschillende soorten: sensitieve doekjes en milde lotion doekjes. Het zijn hele fijne doekjes die heel zacht zijn voor de billen en goed vochtig om goed mee schoon te kunnen maken. De verpakking maak je open doormiddel van een plakstrip. Als je hem net open trekt is het soms wel eens wat lastig, je moet even goed kijken waar het begin zit. De doekjes voelen zacht aan, en komen gemakkelijk uit de verpakking. De doekjes voelen stevig aan, en je prikt er niet door heen tijdens het schoonmaken, wat tot andere doekjes wel vaak gebeurd. De doekjes hebben een prettige houvast en er zit genoeg vocht op om het schoon te maken, terwijl het een heerlijke frisse geur vrij komt. Er zit bij de milde variant aloe vera aan toegevoegd, net als zinksulfaat. Zelfs na vele malen open/dicht te doen blijft de plakstrip goed.