BS Toys – Plop het! Actiespel – Strategisch Spel

Product: Plop het! Actiespel – Strategisch Spel
Producent: Bs toys
Adviesprijs: €20,10,-
Pegi: 6
Winkel: Bol.com

Verkooptekst fabrikant:
Roep je vrienden bijeen voor een superleuk en strategisch spel! Plop it! verdeelt spelers in twee teams: het Groene Team en het Roze Team, elk bestaande uit twee spelers. Eén teamlid houdt het net vast, terwijl de anderen de plopper hanteren.

Product recensie:
Plaats het touw in een cirkel op tafel en leg alle houten gekleurde ballen in het touw. De ballen rollen rond, waardoor het spel uitdagender en spannender wordt. Plaats alle ovale kaarten met de kleuren naar beneden, schud ze en rangschik ze in een rij. De kleurvolgorde op de kaarten is de volgorde die iedereen moet volgen. Draai de kaarten om, zodat de kleuren zichtbaar worden, en ga aan de slag. Werk als team samen om zoveel mogelijk ballen in het net te krijgen, maar houd je strikt aan de kleurvolgorde op de kaarten. Help elkaar bij het selecteren van de juiste kleur voor de plopper, maar wees voorzichtig bij het overbrengen van de ballen van de plopper naar het net. Als een bal buiten het net valt, plaats je hem gewoon terug in het touw.
Het team met de meeste ballen in het net wint, maar onthoud: de kleurvolgorde moet correct worden gevolgd! Om de overal kampioen te worden, moet jouw team drie keer winnen. Tussen de rondes kun je van rol wisselen: soms ben je de plopper en soms ben je de nethouder. Plop it! biedt verschillende leerelementen, waaronder: Oog-handcoördinatie: Het spel vereist nauwkeurige bewegingen, waardoor kinderen hun oog-handcoördinatie kunnen ontwikkelen, een cruciale vaardigheid voor dagelijkse activiteiten en sporten. Teamwerk: Spelers werken in paren samen, waardoor teamwerk, communicatie en interpersoonlijke vaardigheden worden bevorderd. Patroonherkenning: Het spel verbetert het vermogen om kleurpatronen op de kaarten te herkennen en te volgen, waardoor patroonherkenningsvaardigheden worden aangescherpt. Plop it! biedt niet alleen entertainment maar bevordert ook essentiële ontwikkelingsvaardigheden zoals oog-handcoördinatie, teamwerk en patroonherkenning. Het is het ideale spel voor plezier en leren met vrienden en familie!