Game: Minecraft

Spel: Minegraft
Console: Nintendo Switch / lite / oled
Uitgever: mojang
Pegi: 7
Adviesprijs: €39,99,-
Winkel: Bol.com / Amazon

Verkooptekst fabrikant:
De nieuwe Minecraft is er! De game bevat de nieuwste game-updates als Update Aquatic, cross-platformgaming en toegang tot een hoop content in de Minecraft Marketplace. Je staat er trouwens niet per se alleen voor. Tot wel acht spelers kunnen online samen op avontuur gaan, terwijl je in de tv-stijl of de tafelstijl met zijn vieren kunt spelen. Fans van Nintendo en van Minecraft kunnen zich verheugen, want het Super Mario Mash-Up Pack zit standaard bij de game. Ga op verkenning in een wereld vol klassieke personages en locaties uit de wereld van Mario. Het Super Mario Mash-Up Pack bevat 40 nieuwe skins in Super Mario-stijl die de personages in de game transformeren in beroemde helden als Mario, Luigi en prinses Peach en zelfs in herrieschoppers als Bowser, Wario en alle zeven handlangers van Bowser.

Product recensie:
In Minecraft: Switch begint het avontuur met je eigen verbeelding. Je kunt blokken breken, plaatsen en ermee doen wat je wilt. Probeer een zo diep mogelijk gat te graven of maak een schuilplaats om ’s nachts in te schuilen voor de verschrikkelijke monsters. Van stenen hut tot kasteel, van eenvoudig idee tot super-ambitieus plan; jij bepaalt hoe het spel wordt gespeeld. Wees dapper, nieuwsgierig en origineel. Maak alles, van een simpele boot tot een complete wereldstad. Verken de wereld van Minecraft en verzamel alle soorten materialen.. Bouw de mooiste creaties in deze sandbox game met verschillende blokken.
Beleef de game samen met je vrienden in de online of offline co-op modus. Voor deze game heb je losse joy-cons nodig voor offline multiplayer. Je hebt een internetverbinding nodig voor toegang tot de online functies van Minecraft. Begin met minen en bouw het grootste fort ooit in Minecraft voor de Nintendo Switch. In deze game verken je de sandbox wereld en verzamel je verschillende materialen. Zo bouw je de mooiste creaties en maak je een harnas en wapens. Hierdoor ben je ben je beschermt tegen de verschillende mobs. Deze game speel je met maximaal 4 personen offline of 8 personen online.