Smartmax – My first stacking rings

Product: Stacking rings
Producent: smartmax
Adviesprijs: €21,99,-
Pegi: 1 jaar
Winkel: Bol.com

Verkooptekst fabrikant:
De SmartMax My First Stacking Rings biedt jonge kinderen een magische introductie tot magnetisme in een veilige en speelse omgeving. Met deze set van 12 extra-large onderdelen kunnen kinderen vanaf 18 maanden genieten van eindeloos bouw- en stapelplezier. De magnetische ringen zijn ideaal om op elkaar te stapelen en creatieve constructies te maken. Dankzij het innovatieve ontwerp kunnen kinderen de principes van magnetisme ontdekken op een intuïtieve en interactieve manier. Het veilige en duurzame materiaal zorgt ervoor dat de kleintjes zich zonder zorgen kunnen vermaken. Met SmartMax My First Stacking Rings worden niet alleen de fijne motoriek en hand-oog coördinatie bevorderd, maar ook de nieuwsgierigheid en creativiteit van jonge kinderen gestimuleerd. Laat de kleintjes genieten van een leuke en educatieve speelervaring met deze magnetische stapelringen!

Product recensie:
Persoonlijk vind ik smartmax een musthave voor in elke huishouden. Hoe magisch is het dat de ballen, de staven allemaal magnetisch zijn? Het is goed voor de fijne motoriek, grove motoriek, zintuigelijke ontdekking, hand oog coördinatie. Leer en ontdek hoe magneten werken. Zowel ons gezin als de opvang kinderen spelen er heel graag mee. Ervaar hoe grappige figuren en constructies tot leven komen door de magnetische ringen van deze SmartMax My First Stacking Rings set met elkaar te combineren. Balanceer en stapel met My First Stacking Rings. Deze nieuwe kijk op de klassieke stapelringen stimuleert eindeloze creativiteit. Ervaar hoe grappige figuren en constructies tot leven komen door de magnetische ringen met elkaar te combineren. De dubbelzijdige basis zorgt voor een wiebelend effect dat een extra laag uitdaging en plezier toevoegt aan de creaties. Alle smartmax past op elkaar, dus met een paar grote pakketten kom je al een heel eind. Het magnetisch constructiespeelgoed van SmartMax staat garant voor hoogwaardige kwaliteit die de creativiteit van elk kind stimuleert. Onze producten zijn zowel sterk als veilig en lenen zich tot spectaculaire creaties terwijl ze ook leuk zijn voor peuters. SmartMax producten omvatten basissets met veel hoogwaardige onderdelen om mee te beginnen, maar ook voertuigen en themasets (bloemen, auto’s en meer). ALLE SmartMax sets zijn compatibel! Internationaal bekroond speelgoed.
SmartMax heeft talrijke internationale prijzen gewonnen. Waaronder ‘Speelgoed van het Jaar’ in België & Nederland. SmartMax onderdelen zijn extra groot, waardoor ze gemakkelijk met kleine handjes vast te pakken zijn en door hun grootte niet kunnen worden ingeslikt. SmartMax is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor de onderdelen echt sterk zijn. SmartMax-onderdelen worden gelijmd en gelast voor de eindassemblage, waardoor ze niet uit elkaar kunnen worden gehaald. Magneten hebben een magnetische noord- en zuidpool. De koude kleuren (groen, blauw, paars en wit) hebben hun noordpool naar buiten gericht. Bij de warme kleuren (rood, oranje, geel en roze) zijn de zuidpolen naar buiten gericht. Tegengestelde polen trekken elkaar aan, gelijke polen stoten elkaar af. Alle staven met een koude kleur kunnen verbonden worden met alle staven met een warme kleur. Alle andere combinaties stoten af. SmartMax ballen worden aangetrokken door alle staven, ongeacht hun kleur. Er kunnen meer dan 20 staven op één bal worden geklikt.