Jan van Haasteren – Zomerspelen Parijs – 1000 stukjes puzzel

Product:  Zomerspelen Parijs – 1000 stukjes puzzel
Producent: Jan van haasteren
Adviesprijs: €13,99,-
Pegi: 6
Winkel: Bol.com

Verkooptekst fabrikant:
Het is tijd voor de Olympische Zomerspelen in het bruisende Parijs! Het Olympisch Stadion barst uit zijn voegen van opwinding terwijl atleten van over de hele wereld strijden voor glorie en de gouden medaille. Maar wacht even, wat gebeurd er allemaal in het stadion? Als dat maar goed gaat.. Met deze puzzel herbeleef je de gekte van de Spelen in Parijs, met een vleugje humor en chaos. Het is eerder uitgebracht, maar net als een Olympische recordpoging, wordt het elke keer leuker! Jan van Haasteren puzzels zijn puzzels met veel kleur en details. Jan van Haasteren tekent al decennia lang humoristische platen die je steeds weer verrassen en laten lachen. De echte fans kennen de specifieke kenmerken van Jan van Haasteren en zoeken in elke puzzel direct naar de haaienvin, Sinterklaas, de handjes, het kunstgebit en Jan’s zelfportret. Jumbo heeft tientallen Jan van Haasteren puzzels in de collectie van 54 tot maar liefst 5.000 puzzelstukjes. PUZZELPLEZIER GEGARANDEERD: Legpuzzel van 1000 stukjes van het populaire merk Jan van Haasteren! EEN NIEUW AVONTUUR: Ontdek het nieuwe avontuur van de Jan van Haasteren familie in deze “Zomerspelen Parijs” puzzel! PERFECT VOOR EEN ONTSPANNEN AVOND: Puzzelen is de ideale activiteit voor schermvrije tijd, het stimuleert de concentratie en is ontspannend voor kinderen en volwassenen
MILIEUVRIENDELIJK: Alle Jan van Haasteren puzzels zijn gemaakt van 100% gerecycled karton en duurzaam geproduceerd papier INHOUD: 1x legpuzzel van 1000 stukjes.

Product recensie:
Een zeer uitdagende puzzel van 1000 stukjes. Duik in de Olympische Zomerspelen van Parijs met deze superleuke Jumbo Jan van Haasteren puzzel! Deze puzzel bestaat uit 1000 stukjes. De Jan van Haasteren familieleden zijn verzeild geraakt in m eerdere disciplines tijdens de Zomerspelen Parijs, zal er een winnaar zijn in deze chaos of worden ze allemaal gediskwalificeerd? De afbeelding van Zomerspelen Parijs is gebaseerd op de puzzel Sportsday 2. Stap in de wereld van de Olympische Zomerspelen in Parijs met de Jan van Haasteren Zomerspelen Parijs puzzel van 1000 stukjes. Deze kleurrijke en gedetailleerde puzzel zit vol humor en chaos, en laat je de opwinding en het plezier van de Spelen op een unieke manier beleven. Spannende Puzzelavonturen Met deze puzzel van 1000 stukjes begeef je je in het hart van het Olympisch stadion, waar atleten van over de hele wereld strijden voor de gouden medaille. Maar er gebeurt zoveel meer! Zoek naar de haaienvin, Sinterklaas, de handjes, het kunstgebit en Jans zelfportret – kenmerkende details die elke Jan van Haasteren puzzel bijzonder maken. Jan van Haasteren’s Unieke Stijl Jan van Haasteren staat bekend om zijn humoristische en gedetailleerde platen die je steeds weer verrassen en laten lachen. Hoewel deze Zomerspelen Parijs puzzel al eerder is uitgebracht, wordt het elke keer leuker, net als een Olympische recordpoging.