VTech – Mijn Interactief Woordenboek

Product: Mijn interactief woordenboek
Producent: Vtech
Adviesprijs: €29,29,-
Pegi: 3
Winkel: Bol.com / Amazon

Verkooptekst fabrikant:
Maak kennis met de 26 letters van het alfabet en ontdek meer dan 200 woorden met dit sprekend woordenboek! Dit groot formaat woordenboek bestaat uit 14 bladzijden met maar liefst 16 touchzones per zijde. Zo maak je kennis met woorden, hun definitie, letters en letterklanken maar kun je ook uitdagende spellen spelen.

Recensie VTech Mijn Interactief Woordenboek:
Jammer vind ik dat je niet het boekje zelf kan omwiselen voor een andere. Met Mijn interactief woordenboek van VTech® beleef je dolle pret met woordjes van A tot Z! Open het boek en tik op de bladzijden om kennis te maken met woorden, hun definitie, letters, letterklanken en meer tijdens drie verschillende speelstanden of speel leuke, uitdagende zoekspelletjes om je kennis te testen. Luister naar de vrolijk gezongen liedjes voor nog meer speelplezier!

  1. Ontdekken
    Druk op de Ontdekken-toets en tik op de woorden of afbeeldingen op de bladzijden om de woorden en hun definitie te ontdekken.
  2. Woorden & Letters
    Druk op de Woorden & Letters-toets en tik op een bladzijde om woorden, letters en letterklanken te horen en een zoekspelletje te spelen.
  3. Zoekspelletje
    Druk op de Zoekspelletje-toets en tik op een bladzijde om het zoekspelletje te starten. Luister goed naar de vraag en tik op het juiste woord om te antwoorden.
  4. Beginletterspel
    Open het boek op de eerste bladzijde en tik op de letters links op de linkerbladzijde om het beginletterspel te spelen. Luister goed en zoek een woord dat begint met de letter die gevraagd wordt.
  5. Categorieënquiz
    Open het boek op de eerste bladzijde en tik op het vraagteken onderaan de linkerbladzijde om de categorieënquiz te spelen. Luister goed en zoek woorden in het woordenboek die in de categorie passen die gevraagd wordt. Dit zijn de categorieën: Vormen, Dieren, Gebouwen, Etenswaren en Beroepen