Loco mini

Product: Loco mini
Producent: Uitgeverij-zwijsen
Adviesprijs: €29,99,-
Pegi: 4 jaar
Winkel: Bol.com / Amazon

Verkooptekst fabrikant:
Loco mini pakket dat aansluit op de kleuterklas. Spelenderwijs oefenen en puzzelen met kleuren, vormen, letters en cijfers. Vergroot de woordenschat. Leuk voor school en thuis. Zelfcorrigerend. Met het zelfcorrigerende Loco oefent je kind spelenderwijs belangrijke vaardigheden. Op school en thuis. Want spelend leren, daar draait het om. Sinds 1968, wie kent het niet! Dit vrolijke Loco mini pakket is speciaal ontwikkeld voor kleuters die naar school gaan. Kijken, zoeken, ontdekken én spelen; daar draait het om. Van simpele telopdrachtjes tot kleurrijke letter- en denkpuzzels. Het plezier staat voorop bij alle puzzels. Kinderen oefenen met Loco spelenderwijs de vaardigheden van school. Ze ontdekken zélf of de spelletjes goed zijn gemaakt door het patroon te controleren. Naar school gaan, wordt zo een feestje!

Leerdoelen:
• Stimuleren van de ontluikende geletterd- en gecijferdheid
• Oefenen met kleuren, vormen, letters en cijfers
• Prikkelen van de fantasie
• Vergroten van de woordenschat

Recensie product:
De starterspakket is een leuk cadeautje om te krijgen of om te geven. In deze doos zit al 2 boekjes bij van 4 en een van 5 jaar. De boekjes zijn los verkrijgbaar en er is genoeg variatie zodat voor elk kind een uitdaging te vinden is.
De eerste keren zal het misschien een beetje lastig zijn voor je kind om te snappen hoe het werkt en zal dus hulp kunnen gebruiken om de opdrachten uit te vogelen, en hoe vaker het gespeeld wordt hoe makkelijker het gaat worden en kan je kind er zelfstandig mee aan de slag.
De stenen blokjes voelen solide en stevig aan en kunnen wel tegen een stootje. Erg belangrijk met kleuters, die soms gaan gooien of wat als ze gefrustreerd zijn.
De basisdoos bestaat uit twaalf stenen blokjes, ze kunnen gemakkelijk zelf de oplossingen controleren door de doos om te draaien en het figuur te vergelijken met die uit het opdrachtenboekje. Geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar.